ПРЕДИМСТВА НА НОВОПОСТРОЕНИТЕ ЖИЛИЩА

В сравнение с панелните жилища, ЕПК и старо тухлено строителство, новото строителство има много и неоспорими предимства, част от които са:

  • Проектиране, съгласно новите тенденции в архитектурата и строителството.
  • Използване на най-ефикасни материали и технологии. 
  • Строг инвеститорски контрол, гарантиращ високо качество на строително-монтажните работи и на влаганите материали.
  • Възможност за избор на етаж, изложение, размер на жилището.
  • Гаранции, регламентирани в Наредба № 2 от 31 юли 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти.

Възможност да промените разпределението на имота според вашите интериорни предпочитания.
Съвременните технологии на изпълнение на сгради, позволяват на купувачите да правят промени в хода на строителството. Лесно могат да се обособяват или обединяват помещения. Така всеки имот може да се съобрази с индивидуалните изисквания на клиента, а жилището да има уникален дизайн и функционалност.

Енергийна ефективност
Колкото по-нова е сградата, толкова материалите и технологиите, използвани при изпълнение на топлоизолацията, са по-енергооефективни, тъй като стандартите непрекъснато се повишават. Например висококачествената топлоизолация и окачените външни фасади на сградите, освен естетически, имат принос и за допълнително задържане на топлина в самите жилища. При новото строителство месечните разходи за отопление са по-ниски.

Възможност за довършителни дейности
Опцията за довършване на закупени жилища в новопостроени сгради, ще ви спести време в търсене на ремонтни бригади и договаряне на условия с тях. Ще сте спокойни, че довършителните работи ще се изпълнят качествено и от специалисти, познаващи сградата и нейните инсталации.

Финансова ефективност
Покупката на апартаменти в сгради ново строителство е по-изгодна инвестиция. Новото строителство ще запази цената си и дори може да я повиши в следващите години. При него няма нужда от скъпоструващи ремонти за отстраняване на последиците от експлоатацията, както е при старите жилища, а разходите за отопление и поддръжка на жилище са значително по-ниски.

Mаксимално добро качество на живот на бъдещите обитатели предлагаме с GREEN HILL APARTMENRS които биха удовлетворили всички изисквания, при закупуване на жилище за дом или инвестиция.

Oптимално използваемо пространство, максимална функционалност на помещенията и гъвкави пространствени решения, енергийна и финансова ефективност и лекота при поддръжката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *