НАЧАЛО

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 100%
Project Build е строително-инвестиционна компания, специализирана в планирането и цялостното изграждане на практични сгради за хора, които търсят своя нов дом.

Project Build е концентрирана в строителство и продажба на имоти в гр. Варна, но дейността й включва и оптимизиране на разходите на новите собственици на жилища. Предлагаме на клиентите си възможност за довършване на всяко жилище „до ключ“, чрез професионални строително-монтажни дейности и качествени материали.

В строителството на сградите също се влагат висококачествени материали, които покриват всички стандарти и изисквания, а изпълнението е гарантирано от  опитни строители и професионална техника. 

Project Build е млада компания, но с опитен екип, който използва целият си потенциал в строителството и продажбата на имоти. Бъдещите собственици могат спокойно да се доверят на професионализма и добрата организация, но преди всичко ще получат качеството и възвръщаемост на своите инвестиции. 

Бъдещите купувачи могат да закупят желаният от тях имот директно от инвеститора! 

 ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ ОТ ИНВЕСТИТОРА!

ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ 80%
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
КАЧЕСТВО
ОПИТ
КОРЕКТНОСТ
КОРЕКТНОСТ
ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ НА ИНВЕСТИЦИЯТА 100%

Сградата е ситуирана на ул. Поп Димитър, на по-малко от 4 км./8 мин. от центъра на град Варна. В близост има удобен градски транспорт, а инфраструктурата включва търговки обекти, ресторанти, ЕКОНТ офис, Детска градина „Звънче“, Клиника „НОВА“, бензиностанция ЕКО и др.

НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ В СТРОИТЕЛСТВОТО 100%
Строителство на сгради
Довършително строителство
Строителни материали
Проджект мениджмънт
Строителни материали
Строителна техника